MERICI HOTEL Sittard

Geniet van onze top deals

Herfstdeal

September | Oktober | November

– Logies & ontbijt

De bladeren vallen van de bomen, het landschap begint rood te kleuren en de het weer verandert. In ons historische kloosterhotel ervaart u niet alleen een unieke overnachting, maar ook een heerlijk, uitgebreid ontbijt. Deze herfstdeal biedt u de perfecte start voor elke herfstdag.

Boeken

Winterdeal

December | Januari | Februari

– Logies & ontbijt

Winter beleeft u in het sfeervolle Limburg. Of u nu het kerstcircus op de Wèntjerdruim gaat bezoeken of een heerlijke winterwandeling gaat maken door het besneeuwde landschap van Limburg, één ding is zeker: met de winterdeal gaat u uitgerust op pad. Boek uw overnachting inclusief ontbijt met de winterdeal van Merici Hotel.

Boeken

Lentedeal

Maart – April – Mei

– Logies & ontbijt

Lente in Limburg viert u bij Merici Hotel. U kunt het Limburgse heuvelland te voet of te fiets gaan ontdekken, het Designer Outlet Roermond bezoeken of blijft u liever dichtbij voor een terrasje in het gezellige centrum van Sittard? Met deze lentedeal inclusief overnachting en ontbijt is de keuze van uw verblijf in ieder geval snel gemaakt.

Nu boeken

Zomerdeal

Juni | Juli | Augustus

– Logies & ontbijt

U wilt op vakantie naar het buitenland, maar met het gemak van het fijne Nederland. Gelukkig is het buitenland dichterbij dan u denkt. Het zuiden van Limburg biedt naast haar prachtige landschap ook gastvrijheid, historie en het échte vakantiegevoel. Met de zomerdeal van Merici Hotel heeft u voor een eerlijke prijs een heerlijke plek om te overnachten. Perfect om het Limburgse Heuvelland te gaan ontdekken.

Nu boeken