Over Merici Hotel

MERICI. De naam van dit prachtige viersterren kloosterhotel met internationaal karakter blijkt net zo exclusief als haar omgeving. En wat is er nu specialer dan verblijven in wat eens het Ursulinenpensionaat was? Stelt u het zich eens voor.

Ervaar de serene sfeerelementen van zoveel jaren geleden opnieuw. Koninklijk slapen in een chique, monumentaal gebouw en genieten van een flamboyante omgeving. Laat uw dag beginnen met de kerkklokken als wake-up call en beleef het MERICI-gevoel dat bestaat uit aandacht vanaf het moment van aankomst tot vertrek.

Wij kijken uit naar uw komst!

Over MGallery Hotel Collection

Het merk MGallery Hotel Collection selecteert en stelt unieke eigendommen samen over de hele wereld, en vormt zo een legendarische verzameling boetiekhotels met een ware ziel waar boeiende verhalen worden beleefd en gedeeld. Met meer dan 100 hotels vertelt elke MGallery een uniek verhaal, geïnspireerd door het eigen opmerkelijke verleden of door de bestemming die het als thuisbasis heeft. Van design op maat en zintuiglijke mixologie tot welzijn gewijd aan alledaagse zelfzorg, de MGallery hotels zijn plaatsen waar gasten kunnen genieten van een voortreffelijke reiservaring. Gasten van de MGallery Hotel Collection beleven een bijzonder verhaal tijdens hun verrukkelijke bezoeken aan deze stijlvolle, doordachte en onmiskenbaar unieke hotels. Bekende hotels in de MGallery Hotel Collection zijn onder meer Hotel Molitor Parijs, INK Hotel Amsterdam, Queens Hotel Cheltenham in Engeland, Santa Teresa Hotel Rio de Janeiro, Hotel Lindrum Melbourne in Australië, Muse Bangkok Langsuan in Thailand, en Hotel des Arts Saigon in Vietnam. MGallery Hotel Collection maakt deel uit van Accor, een wereldwijd toonaangevende hotelgroep met meer dan 5.100 hotels en 10.000 horecagelegenheden in 110 landen.