Het perfecte huwelijk bij Merici Hotel

Wauw! De meeste fantastische locatie van Sittard, exclusief voor uw huwelijk! In het Merici Hotel hebben wij verschillende ruimtes voor een fantastische bruiloft. Het historische Restaurant George’s is een uitgelezen plek voor uw uitgebreide diner of zit u toch liever in onze intieme en authentieke De gewelven? Buiten hebben we ook verschillende prachtige plekken om van de culinaire prestaties van onze chefs te genieten, zoals de Cour Solanus of het terras in de Ursulinentuinen.

Graag nodigen we u uit voor een bezichtiging, want zien is geloven! Kom naar Merici Hotel en dompel uzelf onder in de luxe, de vrijheid en de gastvrijheid. Geen enkele bruiloft is hetzelfde, uw wensen zijn uniek.

We nemen ruim de tijd voor onze afspraak, inventariseren uw unieke wensen en zorgen ervoor dat uw dag fantastisch verloopt.

Onze private dining ruimtes, fantastische restaurant of terras uitkijkend op de eeuwenoude kloostertuin. Onze ommuurde binnentuin geeft een warm gevoel, de plek voor de huwelijksvoltrekking!

Wij beantwoorden graag al uw vragen, aarzel niet ons te mailen naar [email protected].

De video is gemaakt door: Marc Poell Wedding Films.

Open Toptrouwlocatie Route

Op zondag 30 juni doen wij mee met de Open Toptrouwlocatie Route van Top Trouwlocaties.

Laat ons u en uw partner meenemen op een betoverende reis door ons sprookjesachtige kloosterhotel! Inschrijven kan hier.