Zakelijk verblijven bij Merici Hotel

Het Merici Hotel biedt uw corporate klanten alles wat ze nodig hebben gedurende hun businesstrip in Sittard. Het hotel is midden in het centrum van Sittard gevestigd en beschikt over een eigen parkeergarage. Het is daarmee ideaal te bereiken vanaf de verschillende snelwegen en nationale en internationale luchthavens, waaronder Maastricht Aachen Airport, Düsseldorf Airport, Antwerpen International Airport en Luchthaven Brussel/Zaventem. Uw gasten zijn vanaf Merici Hotel bovendien binnen 10 minuten in België of Duitsland.

Met verschillende meetingruimtes, Restaurant George’s en Bistrot Volte ter beschikking faciliteert het Merici Hotel dagelijks gegarandeerd een rustige werkplek of genoeg ruimte voor een businessmeeting.

Wilt u meer weten over de faciliteiten van Merici Hotel of bent u geïnteresseerd over een corporate deal voor uw zakelijke gasten?

TIJDELIJKE AANBIEDING | 2 + 1 meeting gratis

Voor alle meetings tot en met juni geldt:  boek nu twee meetings en u ontvangt de derde gratis, inclusief een borrelhapje en drankje achteraf. Geldig voor zowel onze 4- als 8-uurs vergaderarrangementen.

Wilt u meer weten of direct reserveren?