Vergaderen bij MERICI HOTEL

Bent u opzoek naar een bijzondere locatie in het hartje van Sittard voor uw zakelijke of educatieve bijeenkomst? Dan verwelkomen wij u graag bij Merici Hotel. Wij bieden u onze meeting ruimtes aan conform de nieuwste covid-19 maatregelen. Wij hebben diverse veiligheidsmaatregelen getroffen in ons hotel om meetings vanaf 4 personen mogelijk te maken. Onze meeting zalen zijn veilig en verantwoord ingericht zodat de 1.5 meter goed gehandhaafd kan worden.

Merici Hotel ligt op een ideale locatie in Limburg. Binnen 10 minuten bent u op de snelweg (A2) en het hotel ligt in de buurt van meerdere grote vluchthavens in drie landen.

Wij beschikken over vier vergaderzalen, een eigen restaurant genaamd George’s met internationale cuisine, voldoende parkeergelegenheid in onze privé parking onder het hotel (tegen betaling) en een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

Wij hebben een aantal vergaderarrangementen voor u samengesteld. De arrangementen zijn geldig vanaf zes deelnemers en uit te breiden met een diner in restaurant George’s of een overnachting in een van de 84 hotelkamers & suites.

Graag helpen wij u ook verder met individuele wensen, om aan jullie wensen te voldoen maken we graag de offertes op maat.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte te ontvangen, kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. U kunt onze afdeling Sales ook telefonisch bereiken via +31 (0)43 2400 002.