MERICI HOTEL Sittard

Geniet van onze special events

Dit voorjaar organiseren Bistrot Volte & Restaurant George’s een aantal leuke events:

Een Mediterraanse avond in de tuinen van George’s

12 augustus | Buitencinema Merici & George’s

Op vrijdag 12 augustus doen de geheime tuinen voor Restaurant George’s dienst als buitencinema en verzorgen Merici Hotel & Restaurant George’s in samenwerking met Filmhuis De Domijnen een Mediterraanse avond inclusief een volledig verzorgd 3-gangendiner* met aansluitend de zomerfilm ‘𝘎𝘭𝘪 𝘢𝘯𝘯𝘪 𝘱𝘪𝘶̀ 𝘣𝘦𝘭𝘭𝘪’. Deze zomerse Italiaanse film over vriendschap, familie en het leven, vertelt het leven van vier vrienden die we volgen gedurende 40 jaar en zal te zien zijn in de Jardin d’Isabelle, gelegen tegenover de Cour Solanus.

Vrijdag 12 augustus
Aanvang diner: 18.30
Aanvang film: 21.45
Kerkepad 2, Sittard

Wilt u deze avond niet missen?

Reserveren

*Bij het diner inbegrepen zijn: een 3-gangenmenu, tafelwater, wijnen, frisdranken, koffie/thee en entree voor de film.

‘La Triviata’ | door Opera Classica Europa

19 augustus | Opera van Giuseppe Verdi

Nog een unieke gelegenheid in de tuinen van Restaurant George’s. Een week na de buitencinema zullen de tuinen van Restaurant George’s en Merici Hotel het toneel zijn voor de opera ‘La Triviata’, gespeeld door de Opera Classica Europe.

Nog maar enkele jaren geleden werd ‘La Traviata’ door de TV-kijkers van 3sat verkozen tot de ‘mooiste opera aller tijden’ met een duidelijke marge op de eerste plaats. Het is dan ook een zeer bijzondere eer voor Opera Classica Europa om Verdi’s meesterwerk in een klassieke productie te presenteren in Sittard (NL) op 19 augustus 2022, aanvang 19.30 uur.

De dramatische actie speelt zich af in de Parijse samenleving van midden 19e eeuw. Centraal staat de terminaal zieke adellijke courtisane Violetta Valéry, die haar grote liefde voor Alfredo Germont moet opofferen aan de sociale beperkingen en de morele codes van die tijd.

Giuseppe Verdi’s opera zit vol emotie en drama en werd een van de meest succesvolle opera’s in de muziekgeschiedenis, vooral dankzij de wereldberoemde opzwepende melodieën. De muziek, die even dramatisch als gevoelig is, ontroert het publiek al meer dan 150 jaar.

Internationale vocale solisten, een operakoor en een gerenommeerd orkest nemen het publiek mee in de wereld van deze prachtige opera en zorgen voor een onvergetelijke ervaring in een romantische openluchtsfeer.

Voor tickets ga naar www.operaclassica.de.

Geniet voorafgaand aan de opera van een 4-gangendiner bij Restaurant George’s:

Reserveer hier